Yanlış yayına bağlanınca Ahmet Çakar'ın hışmına uğradı

Düzenleyen:
Yanlış yayına bağlanınca Ahmet Çakar'ın hışmına uğradı

SPOR Haberleri

Kasımpaşalı Adem Büyük'ün menajeri Erdem Karagöl, Telegol programı yerine Beyaz TV'ye bağlandı, Ahmet Çakar "Her arayana bağlanıyor musun kardeşim?" dedi.

Kasımpaşa'nın Galatasaray maçında penaltı kaçıran Adem Büyük için Telegol programında, "Adem Büyük, Galatasaraylı iki yöneticiyle anlaştı" sözleri sebebiyle oyuncunun menajeri Erdem Karagöl, Beyaz TV'ye bağlandı.
Yanlış programa bağlanan menajer Erdem Karagöl, Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'dan tepki aldı. İşte geceye damga vuran o diyaloglar;
Adem Büyük'ün menajeri Erdem Karagöl: İddialar çok komik. Adem Büyük'ün iki yöneticiyle oturduğu haberleri yalan.

"BENİM AĞZIMDAN BÖYLE BİR ŞEY ÇIKMADI"
Ahmet Çakar: Abuk sabuk konuşmayın. Önce doğru düzgün televizyon izleyin, sonra bağlanın. Ben Galatasaraylı yöneticiyle konuştu falan demedim. Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı.
Erdem Karagöl: Ahmet hoca tam ne dedi bilmiyorum. Beni aradılar ve iddialar olduğunu söyleiler. Penaltı olayını hakemle konuşmadım. Adem'in Galatasaray ile bir görüşmesi yok. Kasımpaşa'nın sözleşmeli oyuncusudur.

"BİLMİYORSAN NİYE BAĞLANIYORSUN?"
Ahmet Çakar: Bilmiyorsan niye bağlanıyorsun kardeşim? Her arayana bağlanıyor musun? Hiçbir şey ima etmek istemedim.
Sinan Engin: Erdem kardeşim, seni yanlış yönlendirmişler. Başka bir programda konuşulmuş.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...