HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aboubakar 11'e geri dönüyor

Düzenleyen: /
Aboubakar 11'e geri dönüyor
Aboubakar, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Dinamo Kiev'i devirecek taktiği hazırlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde rahatsızlığı nedeniyle sonradan oyuna aldığı golcü futbolcusu Vincent Aboubakar'ı bugün ilk 11'de sahaya sürecek.

Şampiyonlar Ligi'nde Quaresma ile birlikte şu ana dek üçer kez rakip fileleri havalandıran Kamerunlu futbolcu, Güneş'in çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Oyuncusuyla maç öncesi son bir görüşme yapan Güneş'in son vuruşlar konusunda ayrıca uyarıda bulunduğu öğrenildi.

DİNAMO KİEV'E YABANCI DEĞİL!
Aboubakar geçen sene Porto forması altında Dinamo Kiev'e deplasmanda 2 gol atmış, karşılaşma 2-2 tamamlanmıştı.

SERGİY REBROV 'A GÖRE BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI YOKMUŞ
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, kritik karşılaşma öncesi iddialı konuştu. Şampiyonlar Ligi'nde bu sene ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyleyen Rebrov, "Kazanmak için oynayacağız. Beşiktaş güçlü bir takım. Kulübün amblemi, oyuncuların maksimumlarıyla oynamalarını sağlıyor. Benfica karşısında oyunu 3-0'dan 3-3'e getirdiler, Napoli'yi yendiler" dedi. Şenol Güneş'in saygı duyulacak bir teknik adam olduğunu vurgulayan Ukraynalı çalıştırıcı, "Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları olduğunu söylemek güç. Quaresma birkaç yıl önce yıldız olarak gösterilebilirdi. Aboubakar'la Porto'da da karşılaşmıştık. Güçlü bir forvet. Cenk Tosun da iyi bir oyuncu" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...