HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muslera penaltı sırrını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Muslera penaltı sırrını açıkladı
Muslera, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

“Adem’in vücut pozisyonundan doğru yeri tahmin ettim” diyen G.Saraylı file bekçisinin sırrı hafta içi antrenörüyle birlikte rakibin son penaltısını kullanan oyuncu için yaptığı hazırlık idi

Galatasaray'da yıllarca Taffarel'le çalışan kaleci antrenörü Fadıl Koşutan her hafta rakiplerinin penaltıcısını ve frikikçisini vuruş stilleriyle teknik heyete raporluyor, Muslera'ya ise tek tek gösterip anlatıyor. Bu sayede Uruguaylı kaleci bu zamana kadar önemli penaltılar kurtardı ve 6 sezonluk Galatasaray kariyerinde frikikten sadece bir gol yedi. Adem Büyük'ün 8.hafta Osmanlıspor'a attığı penaltı golü Kasımpaşa maçından önce Muslera'ya izletildi. Adem Osmanlıspor maçındaki atışın aynısını (sağ ayağıyla kalecinin sağına doğru alt köşeye) Galatasaray'a yaptı ancak rakibini iyi analiz eden Nando doğru köşeyi seçip golü kurtardı. Penaltılara kalan Süper Kupa'da Beşiktaş'ın 3'te 0 çekmesini sağlayan Uruguaylı eldiven, Fenerbahçe derbisinde de Robin Van Persie'nin penaltısında doğru köşeyi seçmiş ancak top ellerine sıyırıp ağlara gitmişti.

BEN DE BEKLEMİYORDUM!
Galatasaray'da 13 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Bruma, Galatasaray Dergisi'ne önemli açıklamalar yaptı. Portekizli yıldız, şunları söyledi: "Gerçekten bu kadar iyi bir girişi ben de beklemiyordum. Evet, çok çalıştım, fark oluşturacağımı hissettim ama bu kadar iyi bir başlangıç benim için de sürpriz oldu. Ekstra çalışmanın karşılığını aldım. Rakiplerimiz bana özel önlem alıyorlar. Son maçlarda bazen iki oyuncu beni karşılıyor. Bu durumlara hazırlıklıyım. Bize taraftarın inanması bizler için çok önemli. Şampiyonluk şansımızın maksimum seviyede olduğunu düşünüyorum. Çünkü iyi bir takımız ve güçlü bir taraftarımız var. Yeter ki yanımızda olsunlar. İnşallah şampiyonuz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...