HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Advocaat Feyenoord maçını değerlendirdi

Advocaat Feyenoord maçını değerlendirdi
Advocaat, Fenerbahçe, Feyenoord, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Avrupa Ligi'nin son haftasında oynanacak Feyenoord mücadelesine ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Hollanda basınına konuşan tecrübeli teknik adam, "Perşembe günü orta saha savaşı olacak. Feyenoord, giderek daha iyi oynuyor. Giovanni van Bronchorst'un istediği çizgiye gelen bir takım görüyorum. İşimiz zor olacak" dedi. Advocaat, Van Persie'nin artan performansına ilişkin sorulara ise, "Van Persie'ye, 'Böyle mi devam edeceksin, yoksa ayağa kalkıp takımın en önemli oyuncusu mu olacaksın?' dedim. Bunun üzerine çok çalıştı, çok değişti ve her zaman oyunu değiştiren oyuncu oldu' yanıtını verdi.

HAKEM İSPANYOL BORBALAN
Fenerbahçe'nin, Feyenoord ile Hollanda'da oynayacağı maçı İspanyol David Fernandez Borbalan yönetecek. Bu sezon İspanya Ligi'nde 7, Şampiyonlar Ligi'nde 2, Avrupa Ligi ve Dünya Kupası Elemeleri'nde 1'er maça çıkan Borbalan, 11 karşılaşmada 51 sarı, 3 kırmızı kart gösterdi. Bu maçların 2'sini ev sahibi takımlar, 4'ünü deplasman takımları kazandı. 5 maç berabere bitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...