Emre'den bomba açıklamalar: F.Bahçe’de oynamak ayrıcalıktı

Düzenleyen:
Emre'den bomba açıklamalar: F.Bahçe’de oynamak ayrıcalıktı

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu: “Adnan Polat beni düşünmediklerini söyledi ben de Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettim. İyi ki de etmişim…”

Başakşehir’in yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Four Four Two’ya verdiği röportajda Fenerbahçe’ye transfer hikâyesini ilk defa detaylarıyla anlattı. 2008 yılında Newcastle United’dan ayrılarak Fenerbahçe’ye imza atan Emre “Eşim Tuğba, o dönem nişanlımdı. Yurt dışında sekizinci yılımdı ve artık zor gelmeye başlamıştı. Tuğba’nın yurt dışında yaşamakla ilgili endişeleri vardı, annem dönmemi çok istiyordu, Aziz başkan çok istiyordu… Ben de dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat’la görüştüm çünkü onlara bir söz vermiştim. Onlar beni düşünmediklerini söyleyince Fenerbahçe’ye gitmiştim. Hâlâ çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Cuper özel, Allardyce sıradan
Emre, kendisinin yıldız bir futbolcu olmasında Galatasaray’ın büyük emeği bulunduğunu söylerken, “Bugünlere gelmemi sağlayan Galatasaray’da almış olduğum eğitimdir. O takımda da öyle bir abi-kardeş ilişkisi vardı. Onların getir-götür işlerini yapmak bile beni mutlu ederdi. İşte öyle bir sevgi ve saygı! Ama Fenerbahçe’de oynamak çok büyük bir ayrıcalıkmış, bunu çok net bir şekilde hissettim” dedi. İnter’de çalıştığı Hector Cuper için “Çalıştığım en özel hocalardan biriydi” tanımını kullanan Emre, ‘en kötü hoca’ olarak gösterdiği Sam Allardyce için ise “İngiltere’nin başına geçmesine şaşırdım ama hakkındaki skandala değil. Aklımda kalan sakızıydı” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...