Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u mağlup etti

Düzenleyen:
Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Ligde kâbus gören, kupada Gümüşhane’ye yenilen Ersun Yanal’ın takımı Bero’nun golüyle güldü, 4 maç sonra galibiyeti hatırladı

Süper Lig’de dört maçtır galibiyet hasreti çeken ve son olarak kupada Gümüşhane’ye mağlup olarak kredisini tüketen Trabzonspor, kendisi gibi dört haftadır galip gelemeyen Kayserispor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti ve nefes aldı. Önceki haftaların aksine maça oldukça tempolu bir futbolla başlayan bordo-mavili takım, ilk 20 dakikada N’Doye, Bero ve Yusuf Erdoğan ile önemli gol fırsatları yakalasa da gol için 36. dakikayı beklemesi gerekti. N’Doye’un pasıyla topla buluşan Bero ceza sahasına sokuldu ve kaleci Ahamada ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda direğin de yardımıyla Süper Lig’deki ilk golüne imza atarak ilk yarının skorunu ilan etti: 1-0.

Savunma açık vermedi
49’da Yusuf Erdoğan kaleci Ahamada ile karşı karşıya kaldı ama genç futbolcunun topun dibine girerek yaptığı vuruşu az farkla dışarı çıktı. Dört haftadır galip gelememenin baskısıyla taraftarının önünde bir yenilgi daha almak istemeyen Kayserispor, dakikalar ilerledikçe Trabzonspor kalesindeki baskıyı arttırken, savunmasında açık vermeyen Ersun Yanal’ın takımı 90 dakikayı 1-0 önde tamamladı ve puanını 15’e yükselterek alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir adım attı. Ev sahibi Kayserispor ise dokuz puanla 17. sırada kaldı.

3.560
Karşılaşmaya Süper Lig’de birçok maçta olduğu gibi az sayıda taraftar ilgi gösterdi. Biletli seyirci sayısı 3.560 olarak açıklandı. 

Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...