Beşiktaş'ta büyük sürpriz! Geri dönüyor...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Beşiktaş'ta büyük sürpriz! Geri dönüyor...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, devre arası transfer dönemi için flaş bir karar aldı...

Beşiktaş'ta, başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu Ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalara erken başladı. Önceki hafta özel uçakla Fransa'ya giderek Lorient-Rennes maçında Lorient'in santfroru Benjamin Makoundja ve Rennes'in orta saha oyuncusu Paul-Georges Ntep'i izleyen Orman ve ekibi, çok kritik bir karara daha imza attı...

GÖKHAN TÖRE DÖNÜYOR
Siyah beyazlı yönetim, sezon başında West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre'yi, devre arasında yeniden takıma kazandırıyor. Bilindiği üzere milli futbolcu, sezon öncesi büyük umutlarla transfer olduğu İngiliz ekibinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham'da 8 maç oynayabilen Gökhan, 1 asist yapabildi.

KALBİ BEŞİKTAŞ'TA
Bekleneni veremediği için West Ham taraftarlarının tepkilerine hedef olan Gökhan Töre'nin devre arasında takımdan ayrılacağı söylentileri İngiliz basınında birkaç kez haber olmuştu. Daha önce Chelsea forması giydiği İngiltere'deki ikinci macerasında da umduğunu bulamayan Gökhan, kalbinin Beşiktaş'ta olduğunu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ifade ediyor. Milli futbolcu sık sık Beşiktaş ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor.

WEST HAM'DA MUTLU OLAMADI
Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a dönüşü, hem futbolcunun hem de West Ham yönetiminin istekleri sonucu gerçekleşiyor. Premier Lig'de küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan İngiliz ekibinin yöneticileri, aralarında Gökhan Töre'nin de olduğu bazı futbolculara, yolları ayırmak istediklerini bildirdi. West Ham'da zaten mutlu olmayan ve Beşiktaş'a dönmek isteyen Gökhan bu talebi anında kabul etti.

DÖNÜŞ HAZIRLIĞINA BAŞLADI
West Ham United'ın, Gökhan Töre'nin geri dönmesi konusunda önümüzdeki günlerde Beşiktaş yönetimiyle masaya oturup transferi kesinleştireceği öğrenildi. İngiliz kulübü, 24 yaşındaki kanat oyuncusunun bir sezonluk kiralama bedeli olarak siyah beyazlılara 2.5 milyon sterlin (11 milyon TL) ödemeyi taahhüt etmişti. Kulüplerin anlaşmasının ardından Gökhan Töre'nin Türkiye'ye dönüş hazırlığına başladığı ve İstanbul'dan kiralık ev aradığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...