Trabzonspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları başladı

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları başladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında cuma akşamı oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla başladı.

Ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Kaysersipor ile oynadığı maçın ardından dün akşam geç saatlerde Trabzon’a dönen bordo mavililer, Adanaspor'la oynayacağı müsabaka için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir çalışma yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda Kayserispor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon, diğer futbolcular ise dar alanda oyun ve şut çalışması gerçekleştirildi.

ADANASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Bu arada cuma günü oynanacak Adanaspor maçınıhn biletleri de satışa çıktı. Avni Aker Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak maçın en düşük bilet fiyatı 5 lira, en yükseği ise 500 lira olarak belirlendi. Bordo mavili kulüpten açıklanan bilet fiyatları şöyle:
"Kale arkaları 5 lira, Maraton 10 lira, Kapalı (A-D-E-H) 20 lira, Kapalı (B-C-F-G) 30 lira, VİP 75 lira ve VİP Özel 500 TL"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...