HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

G.Saray'a transfer şoku! Sakho...

Düzenleyen: /
G.Saray'a transfer şoku! Sakho...
Galatasaray, Mamadou Sakho , Haber

SPOR Haberleri

Ara transfer döneminde stoper almayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin talip olduğu Mamadou Sakho hayalleri suya düştü...

Galatasaray yönetimi devre arası transfer çalışmalarında büyük bir şok yaşadı.

BİP Spor'un haberine göre sarı kırmızılılar, sezon başında Beşiktaş'ın da istediği Liverpool'un yıldızı Mamadou Sakho'ya talip oldu.

Futbol şubesinin patronları Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek'in gündeme getirdiği Senegal asıllı Fransız futbolcuya, teknik direktör Jan Olde Riekerink de tam rapor verdi.

Riekerink'ten gelen olumlu rapor üzerine harekete geçen Galatasaray yöneticileri, bu sezon fazla forma şansı bulamayan Sakho için Liverpool ile masaya oturdu. İngiliz ekibinin yetkilileri transfere yeşil ışık yaktı. Ancak futbolcunun menajeri Lyes Ghilas tüm planladı bozdu.

Kesin bir dille Sakho'nun İngiltere dışından bir takımda oynamayacağını ifade eden Ghilas, "Mamadou Sakho'yu sezon başından Beşiktaş da istedi. Ancak Mamadou, kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Sadece Türkiye'de değil, İngiltere Premier Ligi dışında hiçbir yerde oynamayı düşünmüyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...