HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arda'nın Barcelona'daki en kritik maçı

Düzenleyen: /
Arda'nın Barcelona'daki en kritik maçı
Arda Turan Barcelona, Haber

SPOR Haberleri

Real Madrid ile 1-1 berabere biten maç sonrasında Katalanların tepkisi çeken Milli futbolcu Arda Turan, Neymar'ın sakatlığıyla birlikte 2 maç kendisini affettirme şansını bulacak.

Real Madrid maçı sonrasında taraftarların tepkisi çeken Arda Turan, Neymar'ın sakatlığıyla birlikte 2 maç kendisini affettirme şansını bulacak. Arda Turan, Barcelona'nın Real Madrid ile 1-1 berabere kaldığı El Clasico'da Sergio Ramos'a yaptığı faul ve arkasından gelen beraberlik golü nedeniyle yoğun eleştiri almıştı. Şimdi o eleştirilere cevap vermek için Arda'ya büyük bir şans doğdu.

Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan karşılaşmada sarı kart gören Neymar, sakatlığı nedeniyle son idmana da çıkamadı. Avrupa'da da cezası olduğu için Brezilyalı yıldız futbolcu hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de La Liga'da oynayamayacak.

NEYMAR SORUSU

Barcelona bu periyotta Şampiyonlar Ligi'nde evinde Borussia Mönchengladbach'ı ağırlatıktan sonra La Liga'da da Osasuna deplasmanına gidecek. Bu maçlarda Neymar'ın yerini kimin dolduracağı ise soru işareti.

Alcacer geldiğinden bu yana hiçbir varlık gösteremezken Arda Turan ise özellikle sezon başında Neymar'ın yokluğundaki üstün performansıyla Katalan ekibine büyük katkı yapmıştı.

Arda Turan'ın şanssızlığı ise son olarak oynanan El Clasico'da yaptığı faul nedeniyle takımının gol yemesine neden olmuş ve basının eleştirilerine maruz kalmıştı.

ARDA BİR ADIM ÖNDE

Messi ve Suarez'in yanına bu maçlarda kimin eşlik edeceği sorusuna yanıt arayan Luis Enrique henüz golü olmayan golcüsü Alcacer konusunda hiç de iyi şeyler düşünmüyor. Bu yüzden Arda Turan bir adım öne çıkıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...