HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşte Akyazı Stadı'nın açılış tarihi

Düzenleyen:
İşte Akyazı Stadı'nın açılış tarihi
Akyazı Stadı, Haber

SPOR Haberleri

Valilik toplantısının ardından Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılmasının planlandığı açıklandı.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik A Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor'un Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Öztürk ve Özdemir, toplantıda Vali Yavuz'a statta yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile açılış törenine ilişkin bilgi sundu. Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılmasının planlandığı bildirildi.

Akyazı'nın 18'inde açılması durumunda Trabzonspor yeni stadındaki ilk maçını 26 Aralık'ta Fenerbahçe ile oynayacak.
Akyazı'da son aşamaya gelindi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, inşasında son aşamaya gelinen Akyazı Stadı'nın tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Fırtına artık burada kopacak

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı olma özelliğine sahip Akyazı Stadında geri sayıma geçildi. Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 61 seyirci kapasiteli stadın bu ay tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Gece ve gündüz devam eden çalışmalarla çim yerleştirme çalışmalarının yarına kadar tamamlanmasının ardından hibrit çim yerleştirme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...