Pınar Karşıyaka'da Alp Karahan'ın gecesi

Düzenleyen:
Pınar Karşıyaka'da Alp Karahan'ın gecesi

SPOR Haberleri

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Romanya temsilcisi CSM Oradea'yı yenerek, 5. galibiyetine ulaşan Pınar Karşıyaka'da 14 sayı ile oynayan genç oyuncu Alp Karahan, çalışmaya devam ederek daha iyi yerlere geleceğini düşündüğünü söyledi.

Alp Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, CSM Oradea karşısında maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiklerini kaydetti. Rakiplerinin birkaç oyuncusunun eksik olduğunu, bunu iyi değerlendirdiklerini belirten Alp, şöyle konuştu:
"Biz de genç oyuncular olarak şans bulduk ve bunu iyi değerlendirdik. Oradea'yı da tebrik ediyorum. Bu sezon hem A Takım'da hem de 2. Lig'de oynuyorum. Yoğun bir sezon geçiyor. Çalışmaya devam ederek daha iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum."
CSM Oradea karşısında yaklaşık 26 dakika sahada kalan Alp Karahan 14 sayı ve 4 asistle oynadığı müsabakada 17 sayı ile mücadele eden Brown'un ardından en skorer 2. isim oldu. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde en uzun süreyi daha önce Romanya'da CSM Oradea karşısında 9 dakika alan 18 yaşındaki oyuncu, ilk 5 müsabakada 0,6 sayı ortalaması ile oynamıştı.

Oyun kurucu Kevin Dillard'ı kadro dışı bırakan ve ameliyat edilen Erdi Gülaslan'ın forma giyemediği Pınar Karşıyaka'da, genç oyuncular Alp Karahan ile Görkem Doğan da 16-22 Aralık'ta Samsun'da düzenlenecek 2016 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda 18 Yaş Altı Takımı'nda mücadele edecek.

Grupta 8. maçların ardından 3. sıradaki yerini koruyan Pınar Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 11 Aralık Pazar günü Anadolu Efes'e konuk olduktan sonra FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Aralık Salı günü İtalyan ekibi Umana Reyer'le İzmir'de karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...