Beşiktaş Avrupa'nın gündeminde! 'Kiev'de harap oldular'

Düzenleyen:
Beşiktaş Avrupa'nın gündeminde! 'Kiev'de harap oldular'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e 6-0 kaybetmesi ve son 16'ya kalamaması, Avrupa basınında da geniş yankı buldu.

UEFA maç sonu haberinde "9 kişi kalan Beşiktaş Kiev'de çöktü" manşetini atarken "Tarihi bir başarının kıyısından dönen Beşiktaş, Kiev'de harap oldu" diye yazıldı. 

İspanyol Marca Gazetesi ise Beşiktaş'ın 6-0 yenlimesi ile gruptan elenmesi sonrası "Beşiktaş'ın umutları Kiev'de son buldu" manşetini attı. 

İngiliz Daily Mail gazeteside Beşiktaş'ın tarihi bir fısatı karçırdığını belirterek "Beşiktaş Kiev'de şansını kaybetti" manşetini attı.

Portekiz basınının iki önemli gazeteside Beşiktaş'ın Dinamo Kiev mağlubiyetine geniş yer ayırdı. 

Abola gazetesi "Quaresmalı Beşiktaş, Kiev'de yıkıldı" manşetini atarken Siyah-Beyazlı takımın almış olduğu farklı mağlubiyeti Şampiyonlar Ligi'nde ki günün en şaşırtıcı maçı olduğunu yazdı. 

Record gazetesi ise Beşiktaşlı İspanyol kaleci Fabri'nin karşılaşma 4-0 olduğunda ki gözyaşlı fotoğrafı kullanarak "Fabri herşeyi ilk yarı hissetmişti" diye yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...