Lens: Yarın oynamaya hazırım

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Lens: Yarın oynamaya hazırım

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçeli futbolcu Jeremain Lens, deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi A Grubu son hafta maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hollandalı futbolcusu Lens, fizik olarak yarın Feyenoord karşısında oynayabilecek durumda olduğunu ifade ederek, "Feyenoord karşısında kaç dakika oynayabilirim, bilmiyorum. Şunu söyleyebilirim yarın oynamaya hazırım. Buna ben karar vermeyeceğim. Feyenoord karşısında kaç dakika oynayacağımı göreceğiz. 90 dakika tamamen fit olacağımı düşünmüyorum. Bunun kararını teknik direktörümüz verecek" dedi.

Feyenoord karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Lens, "Kazanmalı ya da berabere kalmalıyız. Feyenoord'un da tur atlamak için 2 farklı kazanması gerekecek. Güzel bir maç olacak" şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu, futbol kalitesini Fenerbahçe'de gösterdiğini hem kendisinin hem de taraftarın bu durumdan memnun olduğunu da söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...