Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Advocaat'tan büyük iddia

Düzenleyen:
Advocaat'tan büyük iddia

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, büyük bir iddiada bulunarak, Manchester United'ın Zorya'ya kaybedeceğini ve bir üst tura Feyenoord ile birlikte çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve oyunculardan Lens, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda Feyenoord ile oynayacakları maç öncesi De Kuip Stadyumu'nda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

LENS: "KAÇ DAKİKA OYNAYACAĞIMI BİLMİYORUM AMA BEN HAZIRIM"
Toplantıda ilk sözü alan sarı-lacivertli futbolcu Lens, rakipleri karşısında yenilmemeleri gerektiğini belirterek, "Feyenoord'un yapması gerek ise iki farklı kazanmak. Güzel bir karşılaşma olacak. Kaç dakika oynayacağımı bilmiyorum ama ben hazırım. Ne kadar süre alacağıma hoca karar verecek. Fenerbahçe'de kalitemi gösterdim, ben mutluyum, Fenerbahçe taraftarı da mutlu. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam edebilirim. Hocanın Hollandalı olması bir şey değiştirmiyor, ben kendi performansıma bakıyorum. Fenerbahçe'ye geldiğim günden bu yana iyi performans sergilediğimi düşünüyorum" dedi.

ADVOCAAT: "HİÇBİR OYUNCUYU SAKLAMAYACAĞIM"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Machester United'ın Zorya'ya yenileceğini ve gruptan kendileriyle birlikte Feyenoord'un çıkacağını iddia etti. Tecrübeli teknik adam, Feyenoord maçında herhangi bir oyuncuyu sakatlıktan korumak için saklamayacağını da belirterek, "Hala gelişmeliyiz, geldiğimizde problemimiz oyuncuları tanımıyorduk. Şu anda birbirimizi tanıyoruz. Hala takımımızın içerisinde bazı pozisyonları değiştirmeliyiz. Son 8-9 maçta çok iyi performans gösterdik ancak bu performansı sürdürebilmeliyiz" diye konuştu.

"FİZİKSEL OLARAK HALA TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Bir basın mensubunun, kendisi geldikten sonra oyuncuların fizik durumunun iyi duruma geldiğiyle ilgili bir soruya Hollandalı çalıştırıcı, "Buraya ilk geldiğimiz zaman futbolcularımız bile fiziksel olarak iyi durumda olmadıklarını ifade etti. Bundan dolayı da yeni bir hocanın gelmesi gerekti. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana fiziksel olarak toparlanmak için çalıştık, hala da çalışıyoruz. Çok zorlu maçlar oynadık ve fiziksel olarak da iyi durumdaydız. Türkiye'de çok maç oynuyoruz, çok seyahat ediyoruz. Her hafta 3 maça çıkmak zorundayız, bu da işleri zorlaştırıyor" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...