HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'da Riekerink ikilemi

Düzenleyen: /
Galatasaray'da Riekerink ikilemi
Galatasaray, Riekerink, Spor Haberleri, Jan Olde Riekerink, Haber

SPOR Haberleri

Camiadan gelen “Böyle hoca mı olur” baskısı bazı yöneticileri harekete geçirdi. Hollandalının ocakta gönderilmesi isteniyor ama Başkan Özbek ve kardeşi direniyor

Burhan Can TERZİ - Galatasaray’da Kasımpaşa maçında yaşananların yankısı sürüyor. Ortaya konulan oyun ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in performansı camiada “Utanç” olarak değerlendirilmişti. Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin de karşılaşmanın ardından memnuniyetsizliğini dile getirmiş, hafta başı da Mehmet Özbek ile Levent Nazifoğlu, Hollandalı hocayla görüşüp açıklama istemişti. Başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile Nazifoğlu’nun, sonrasında Riekerink’in verdiği raporu diğer yöneticilerle paylaşıp, Hollandalıyı savundukları ve yapılacak birkaç transferle sorunların çözüleceğini söyledikleri ortaya çıktı. Ancak Alp Yalman ve Nasuhi Sezgin başta olmak üzere Cengiz Özyalçın, Ural Aküzüm, bu iki isimle aynı fikirde değil.

Başkan veto ediyor
Riekerink ile ocak ayında yollar ayrılmadığı takdirde camiadaki baskıların artacağı ve bunun da yönetimi bir hayli yıpratacağı görüşünde olan yöneticiler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e, bir an önce yeni hoca arayışına başlamaları gerektiğini bildirdi. Özbek ise mali durumu gerekçe göstererek, hoca konusundaki önerileri veto etmeyi sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası, finansal sıkıntıların yanı sıra kardeşi Mehmet Özbek’in de Florya’daki etkinliğini kaybetmemesi için Riekerink’in kalmasından yana olduğu belirtiliyor.  
Galatasaray'da Riekerink ikilemi
PAINTBALL İLE STRES ATTILAR
Galatasaraylı futbolcular dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından paintball oynayarak stres attı. Çatalca'daki bir paintball tesisine giden futbolcular kıyasıya mücadele ettikleri oyunda eğlenceli anlar yaşadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...