HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arda Turan 3 gün içinde kendini affettirdi

Düzenleyen: /
Arda Turan 3 gün içinde kendini affettirdi
Arda Turan, Arda Turan Haberleri, Barcelona, Arda Turan Golleri, Haber

SPOR Haberleri

El Clasico’da beraberliğin sorumlusu olarak gösterilen milli yıldız dün İspanya’da manşetleri süsledi

Arda Turan Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Mönchengladbach’a 3 gol atıp bir de asist yapınca üzerindeki eleştiri bulutlarını bir anda dağıttı. Milli yıldız R. Madrid maçında yaptığı faulün ardından gelen gol sebebiyle hem hocası hem de taraftarlar ve medya tarafından eleştirilmişti. Mönchengladbach maçının ardından ise tek konuşulan isim Arda Turan’dı. Takım arkadaşları maçtan sonra onunla selfie çektirmek için adeta yarıştı. El Clasico sonrası kendisini eleştiren hocası Luis Enrique ise “İçeride oynadığı zaman da benim hoşuma gidiyor. Arda için memnunum. Bu sezon çok gol atıyor” yorumunu yaptı. İspanyol basınında çıkan Arda başlıkları ise şöyle: As gazetesi, “Arda golle özür diliyor”, Marca: “Barcelonalı taraftarların, Real Madrid’e beraberlik golünü getiren Arda Turan’ın faulünü unutmaları kolay değil ama şu da bir gerçek ki bu geceki gibi bir Arda her şeyi daha da kolaylaştırır”, Sport, “Barça, Arda Turan’ın hat-trick’i ile tekrardan gülmeye başladı”, La Vanguardia “Arda Turan affını kazandı”, El Pais, “Arda, Mönchengladbach’a acımadı”, El Mundo da “Arda özrünü kazandı”...
Arda Turan 3 gün içinde kendini affettirdi
Efsaneler  arasında
Borussia Mönchengladbach’a 3 gol atan Arda Turan Barcelona’da ‘hat-trick’ yapan 6 oyuncu arasına ismini yazdırarak tarihe geçti. Lionel Messi, Neymar, Samuel Eto’o, Ronaldinho ve Rivaldo ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Barça formasıyla 3 gol atan oyuncular arasına giren Arda Turan aynı zamanda devler arenasında en hızlı hat-trick yapan Türk oyuncu oldu (17 dakika).
Arda Turan 3 gün içinde kendini affettirdi
ARDA’YA HÜCUM!
Hat-trick yaptığı maç topunu hatıra olarak alan Arda Turan, 90 dakika sonrası tebrikleri kabul etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek için yarışan isimlerin arasında Barcelona’nın efsane isimlerinden Iniesta da vardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...