HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı istedi Demirören yaptı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı istedi Demirören yaptı
Demirören, Futbol, Tff, Haber

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "dövizleri TL'ye çevirin." çağrısı üzerine, "Federasyon olarak tüm döviz hesaplarımızı TL'ye çevirdik." dedi., tl

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadyumda incelemelerde bulundu. Bir dizi incelemelere ve programlara katılmak üzere Samsun'a gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, önce Vali İbrahim Şahin'i, ardından da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

YENİ STADI İNCELEDİLER

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından TFF Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadyumda incelemelerde bulundu. Stadyumda çim, tribün ve loca bölümlerini inceleyen heyet, çalışan personellerden de bilgi aldıktan sonra Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği 2016 Samsun'un Enleri adlı ödül törenine katılmak üzere ayrıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 15 Temmuz Şehitler Parkı içerisinde bulunan Şehit Ömer Halis Demir Salonu'nda düzenlediği '2016 Samsun'un Enleri' adlı ödül törenine katıldı.

"DÖVİZ HESABIMIZI TL'YE ÇEVİRDİK"

Gecede konuşan TFF Başkanı Demirören, federasyon olarak döviz hesabını kapattıklarını belirterek, "Futbol Federasyonu olarak yönetim kurulu toplantımızı belirli zamanlarda değişik illerde yapıyoruz. Amacımız oradaki kulüplerimizi, amatör kulüplerimizi görerek daha doğru kararlar almak istiyoruz. 8 Aralık Perşembe günü de toplantımızı Samsun'da yapacağız. Bakanımız ile birlikte Samsun stadyumunu gezdik. Mart ayında ilk maçı oynayacaklarını düşünüyorum. Biz de buradan söz vererek milli maçımızın bir tanesini burada oynayacağız. Yönetime geldiğimizden beri amatör sporlar bizim için çok önemli. Tabi biz amatör sporların futbol bölümüne bakıyoruz. Futbol bölümüne de ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü futbol Türkiye'de siyasetten sonra ikinci geliyor. Toplumları bir araya getiren, kardeşlik duygusunu birbirimizle kaynaşmasını sağlayan en önemli unsurdur. Bunun için de her sene belli bir bütçeyi amatör sporlara ayırıyoruz. Cumhurbaşkanımızın verdiği nasihati biz 10 gün evvelinden yaptık. Federasyon olarak döviz hesabımızı kapattık hepsini TL'ye çevirdik "dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...