HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gomez: Beşiktaş'tan ayrıldım çünkü...

Düzenleyen: /
Gomez: Beşiktaş'tan ayrıldım çünkü...
Mario Gomez, Haber

SPOR Haberleri

Sezon başında siyah beyazlı takımdan ayrılarak Alman ekibi Wolfsburg'un yolunu tutan golcü futbolcu Mario Gomez, eski kulübü Bayern Münih'in aylık dergisine özel bir röportaj verdi.

Wolfsburg'un kötü gidişatının nedeni sorulan Gomez, "Potansiyelimiz var ki, bunu her idmanda fark ediyoruz. Ancak en üst seviyeye ulaşmak için, kafa da gerekiyor ki, şu anda biz sahada kalitemizi gösteremiyoruz. Başarı hikayelerimiz eksik, bu da belirsizlik ve güvensizlik oluşturuyor takım içinde" ifadelerini kullandı.

"EN ÇEKİCİ LİG BUNDESLIGA"

Beşiktaş'tan ayrılma kararı ile ilgili konuşan Alman yıldız, "Yurt dışında harika zaman geçirdim. Türkiye'de ve İtalya'da tecrübeler edindim ve bu kararları verdiğim için çok memnunum. Beşiktaş'ta geçen sezon sportif olarak başarılı olmama rağmen, yaz aylarında geri dönmenin zamanının geldiğini hissettim. Bundesliga dünyanın en güçlü liglerinden biri, benim için de en çekici lig. Almanya'ya gitme kararımın nedeni buydu" diye konuştu.

"ALLIANZ ARENA BENİM EVİM"

Bayern Münih'in evi olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, "Allianz Arena benim evim. Bayern Münih'e karşı oynamak özel olarak. Bu harika kulüpte oynama şansına eriştim ve bunu unutmayacağım. O süre zarfında her şeyi kazandık, Şampiyonlar Ligi, Bundesliga, Almanya Kupası... Çılgın zamanlardı" dedi.

Bundesliga'nın 14. haftasında 10 Aralık Cumartesi günü 17:30'da Bayern Münih, evinde Wolfsburg'u konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...