Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten yönetime: Transfer şart

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Şenol Güneş'ten yönetime: Transfer şart

SPOR Haberleri  / Sabah

Tecrübeli hoca; yönetime verdiği raporda, “Bir sol stopere bir de kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Üç kulvarda mücadele ediyoruz, bu nedenle kadroya takviye yapmalıyız” dedi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Ocak ayında transfer yapıp yapmayacağı merak konusu olurken, teknik direktör Şenol Güneş, bu konudaki tavrını ortaya koydu. Tecrübeli hocanın yönetime sunduğu raporda, "Bir sol stoper, bir de kanat oyuncusu istiyorum. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Bu nedenle alternatifli bir kadroya ihtiyacımız var" dediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Güneş'in talebi doğrultusunda, çalışmalarına hız verdiği belirtilirken, listede yer alan isimlerle temasta bulunmak üzere önümüzdeki günlerde transfer komitesi başkanı Umut Güner ve bazı yöneticilerin yurt dışına gideceği ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...