Volkan Şen, Advocaat'ı çıldırttı!

Volkan Şen, Advocaat'ı çıldırttı!

SPOR Haberleri

Maçın 70.dakikasında, Lens'in yerine oyuna dahil olan Volkan Şen, Advocaat'ı adeta çileden çıkardı.

Dakika 82'de rakibinin kendisine dirsek attığını öne süren ve ısrarlı itirazda bulunan Volkan, gördüğü sarı kart ile hocasını sinirlendirdi. Advocaat oyuncusuna, 'Seni oyundan alırım' işareti yaparken, kenarda ısınan İsmail Köybaşı'na 'Gel' işareti yaptı. Bu esnada Advocaat'ı yardımcıları durdurdu ve Şen-Köybaşı değişikliğinden vazgeçtirdi.

GALATASARAYLI VAN DER WİEL!
Gösterdiği performansla sezonun en büyük hayal kırıklığı olan ve takımdan ayrılacağına dair haberler çıkan Van der Wiel'in ismi, Barcelona ile anılmaya başladı. Aleix Vidal'in performansından memnun olmayan Luis Enrique'nin devre arasında sağ bek bölgesine transfer istediği iddialarını, Barcelona'ya yakın gazetelerden Sport manşetine taşıdı. Ancak gazete ilginç bir hataya imza atıp, "Galatasaray'dan Gregory van der Wiel Barça'nın radarında" diye yazdı.

'ADVOCAAT'LA KONUŞTUM'
Gruptan lider olarak çıkmanın önemine değinen Alper Potuk maçtan sonra, "Hedefimiz burada kazanıp, grubu lider bitirmekti. Hocam beni nerede oynatırsa orada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sezon başı gelince hocamla nerede oynadığımı konuşmuştum. O da beni orta sahaya kaydırdı. Maçı kazanalım da nerede oynadığım önemli değil. Zaman geçtikçe biz hocamıza, hocamız da bize alıştı. Çok çalışıp emin adımlarla hedefimize ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...