HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dürüst olduk ayağa kalktık

Düzenleyen: /
Dürüst olduk ayağa kalktık
Nigel De Jong, Haber

SPOR Haberleri

“F.Bahçe maçındaki oyun kabul edilemezdi. Sahada olanlar olarak dürüstçe konuştuk. Belli zamanlarda ayağa kalkmalısınız. Biz de bunu yaptık”

Burhan Can TERZİ

Galatasaray’a sezon başında katılan Nigel de Jong her geçen gün takıma daha çok alıştığını ve arkadaşlarını daha iyi tanıdığı söyledi. Sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk amacıyla geldiğinin altını çizen tecrübeli isim, derbi mağlubiyetinden sonraki toparlanma sürecini anlattı. Hollandalı, “Derbi hepimiz için büyük bir maçtı ve o karşılaşmayı kaybetme şeklimiz kabul edilemezdi. Maçlar kaybedilir fakat rakibinizden daha az tutkulu oynayamazsınız. Hep beraber oturup dürüstçe konuştuk, hatalarımızı kabullendik” dedi.  

Tutkulu oynadık

Hataları bulabilmek için öncelikle herkesin samimi olması gerektiğinin altını çizen De Jong, “Biz de bunu yaptık. Bursa maçını kazanmamız gerektiğini söyledik. Sadece kulüp ve taraftarlar için değil oyuncu grubunun gelişimi için de bu galibiyet önemliydi. Belli zamanlarda ayağa kalkmalısınız. Bursa karşısında bunu yaptık. Harika bir reaksiyon gösterdik. Bu tip maçlarda güven çok önemli. Rakibimiz karşısında bunu gösterince kazanmasını bildik. Kasımpaşa karşısında da bunu gösterdik” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...