HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Resmi belge yayınlandı! 227.3 milyon euro...

Düzenleyen: /
Resmi belge yayınlandı! 227.3 milyon euro...
Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Haber

SPOR Haberleri

Vergi kaçırmakla suçlanan Cristiano Ronaldo'nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi, Real Madridli yıldız oyuncunun 2015 yılındaki toplam kazancını açıkladı. Basınla paylaşılan belgeye göre; Ronaldo geçen yıl toplam 227.3 milyon euro kazandı.

Cristiano Ronaldo, Britanya Virgin Adaları'ndaki offshore hesaplarda 150 milyon euro saklayıp vergi kaçırmakla suçlanıyordu. İspanyol basını, yıldız oyuncuya 9 yıl hapis cezası verilebileceğini öne sürüyordu. Haberler üzerine; Ronaldo'nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi, yıldız oyuncunun 2015 yılındaki toplam kazancını kamuoyuyla paylaştı.
Basına gönderilen resmi belgeye göre; Ronaldo geçen yıl tam 227.3 milyon euro kazandı. Belgede Ronaldo'nun bu paranın sadece 23.5 milyon eurosunu İspanya'da kazandığının altı çizildi. Belge, yıldız oyuncunun ne kadar vergi ödediğini ise göstermiyor.
Şirket yetkilileri belgeyi yayımlamalarına gerekçe olarak İspanyol vergi müfettişleri ile tam bir işbirliği içinde olmalarını gösterdi.
İspanyol yetkililerin, Ronaldo'nun ülke içindeki mal varlığı ve kazancıyla ilgili düzenli olarak bilgilendirildiğini vurgulayan yetkililer, yıldız oyuncunun vergi kaçırdığını kesin bir dille reddetti.
Ronaldo da geçtiğimiz günlerde endişeli olup olmadığını sorusuna "Sadece saklayacak bir şeyi olan korkar. Endişelenmemi gerektirecek hiçbir şey yok" yanıtını vermişti.

Resmi belge yayınlandı! 227.3 milyon euro...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...