Beşiktaşlı futbolcuya anlamlı ziyaret

Düzenleyen:
Beşiktaşlı futbolcuya anlamlı ziyaret

SPOR Haberleri

En büyük hayali Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma ile tanışmak olan 14 yaşındaki lösemi hastası Fahrettin Muhammet Arı, hayallerine kavuştu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve özel durumu olan çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen program "İyilik Kulübü", 14 yaşındaki lösemi hastası Fahrettin Muhammet Arı ile Beşiktaşlı Quaresma'yı bir araya getirdi.
Türkiye'nin her yerinden, hasta, travma geçirmiş, savaş mağduru, yetim, öksüz, şehit veya gazi yakını çocukları konuk eden program, Muhammet Arı'nın siyah-beyazlı futbolcularla tanışmasını vesile oldu.

Muhammet, siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek futbolcularla tanışma ve fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı. Quaresma'nın formasını verdiği Muhammet'e, Tolga Zengin de krampon ve beresini hediye ederek, unutamayacağı bir gün geçirmesini sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...