Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dortmund kaptanı Schmelzer: Emre Mor'un 'Vahşice' yetenekleri var

Düzenleyen:
Dortmund kaptanı Schmelzer: Emre Mor'un 'Vahşice' yetenekleri var

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund kaptanı Marcel Schmelzer, Emre Mor'un Real Madrid maçındaki performansının ardından, "Emre'nin ofansif yeteneklerine diyecek söz yok. Basitçe söylersek 'vahşice'" diyerek övgüler yağdırdı.

"AUBA'YA ATTIĞI PAS HARİKAYDI"

Real Madrid maçındaki performansı üzerine, bugün Alman basınına Emre Mor'u değerlendiren Marcel Schmelzer, "Emre Mor'un golde Aubameyang'a attığı pas muhteşemdi. Onun için bu tür paslar atabiliyor olmak bence her şeyden önemli. Sadece şut atmak ve pozisyon hazırlamanın dışında da özellikleri oluyor." yorumunu yaptı.

"ONUN YETENEKLERİ 'VAHŞİCE'"

Emre Mor'un yeteneklerini değerlendiren Schmelzer, Türk milli oyuncunun cesaretine dikkat çekerek, "Ofansif yeteneklerine diyecek hiçbir söz yok, basitçe söylemek gerekirse 'vahşice' yetenekleri var. Ancak, şu an öğrenmesi gereken pekçok şey var, tıpkı Ousmane Dembele gibi. Öğrendikçe karşısındaki savunmayı daha rahat parçalayacak." diyerek sözlerini sürdürdü.

Emre Mor ve Marco Reus'un 61. dakikada Andre Schürrle ve Christian Pulisic'in yerine oyuna dahil olması sorusuna Schmelzer, "Bence böyle kaliteli alternatiflerimizin olması çok önemli." cevabıyla konuşmasını noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...