Beşiktaş, Bursaspor karşısında 3 puan peşinde

Beşiktaş, Bursaspor karşısında 3 puan peşinde

SPOR Haberleri

Beşiktaş Bursaspor ile Vodafone Arena'da kozlarını paylaşacak. Beşiktaş rakibini devirerek Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin üzüntüsünü unutmak istiyor.

Beşiktaş, hakem skandalı sonrası Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti ve yoluna Uefa Avrupa Ligi'nde devam edecek. Beşiktaş Süper Lig'de ise  hiç yenilmediği Vodafone Arena Bursaspor ile karşılaşacak.

Zirve yarışında puan kaybetmeye tahammülü olmayan kara-kartal rakibini yenerek 3 puana uzanmak istiyor. Hamza Hamzaoğlulu Bursaspor ise devler liginden yorgun dönen Beşiktaş karşısında sürpriz peşinde.

Beşiktaş-Bursaspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş'ın muhtemel 11: Tolga, Gökhan Gönül, Rhodolfo, Tosic, Adriano, Gökhan İnler, Hutchinson, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Aboubakar ve Cenk Tosun

Bursaspor muhtemel 11: Harun, Erdem Özgenç İsmail Konuk Tomas Sivok Aziz Behich Jarquera Merter Del Valle Batalla John Deniz Yılmaz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...