Van Persie'den milli takım mesajı

Van Persie'den milli takım mesajı

SPOR Haberleri

Form grafiği her geçen gün yükselen Van Persie, Danny Blind’e mesaj gönderdi

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, profesyonel olduğu Feyenoord'a karşı 13 yıl sonra mücadele ettiği maçın ardından ülke basınına konuştu: "Hollanda'ya dönmek ciddi bir seçenek olarak görülmeye başladı. Ancak döneceğim adres Feyenoord veya Excelsior olur. 13 yıl sonra ilk kez De Kuip'te Feyenoord'a karşı oynamak da çok özeldi." Uzun süredir Hollanda Milli Takımı'na alınmayan yıldız futbolcu konuyla ilgili olarak, "İnsanlardan milli takıma yeniden seçilmem için hazır olduğumu söylediklerini duymak çok güzel. Ve bu doğru hazırım" ifadeleriyle Milli Takım hocası Danny Blind'e mesaj gönderdi.

7 MAÇLA ZİRVE BİZİM OLMALI

F.Bahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde 32 takım arasına sokan teknik direktör Advocaat rotasını lige çevirdi. Hollandalı hoca, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "İlk hedefe ulaştık. 16 Şubat'a kadar Avrupa yok. Şimdi tek hedefimiz var o da ligde arayı kapatmak. O güne kadar oynayacağımız 7 maçı kayıpsız geçip zirvede olmalıyız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...