Advocaat'a emeklilik ikramiyesi

Düzenleyen:
Advocaat'a emeklilik ikramiyesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’ye özlenen futbolu oynatmaya başlayan Dirk Advocaat emeğinin karşılığını yeni sözleşmeyle alacak. Yönetim, Avrupa’da turlayan hocanın mukavelesini uzatacak

M. Emin ULUÇ

Vitor Pereira’nın firarının ardından Dirk Advocaat’la anlaşan Fenerbahçe Yönetimi ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak devran çabuk döndü. Yaşı nedeniyle tepki çeken Hollandalı teknik adam, sarı-lacivertli takıma kıyak emeklilik için gelmediğini gösterince çatlak sesler sustu. Yönetim hocanın sözleşmesini uzatmak için kolları sıvadı. Fenerbahçe’nin teklifini ilk etapta reddeden, sarı-lacivertlilerin ısrarlı tutumuyla imzaya razı olan Advocaat, para için geldiğini söyleyenleri sustururken, yönetim de 1 yıllık mukavelesi olan tecrübeli hocaya yeni bir teklif sundu. Feyenoord maçı öncesinde Advocaat’la bir ön görüşme yapan yönetimin tecrübeli teknik adamla 1+1 yıllık yeni bir anlaşma imzalamayı planlıyor.

Yeni sezona hazırlanıyor

Dirk Advocaat da bu yeni gelişmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe’ye sezon başı hazırlık dönemini ıskalayarak gelen Hollandalı çalıştırıcı, transfer döneminde de sadece Lens’i alabilmişti. Hem takımın çalışma temposu hem de transfer konusunda yaşadığı sıkıntılara rağmen gayet iyi iş çıkaran Advocaat, yeni sözleşmeyle ilgili ipucunu Feyenoord sonrası düzenlediği basın toplantısında verdi. “Umarım gelecek sezon daha uzun hazırlık vakti bulacağız” sözleriyle Fenerbahçe’de kalıcı olacağına işaret eden Hollandalı hocanın yönetimle yaptığı görüşmede özellikle transfer çalışmaları konusunda fikir alışverişi yaptığı belirtildi. Devre arasında fazla takviye düşünmeyen Advocaat’ın asıl hamlelerini gelecek sezona sakladığı öğrenildi. Koltuğunu garantiye alan Hollandalı çok daha güçlü bir Fenerbahçe için düğmeye bastı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...