Thomson’a ödül

Düzenleyen:
Thomson’a ödül

SPOR Haberleri

Uydurma penaltı ve kırmızı kartla Beşiktaş’ın ipini çeken Craig Thomson, önceki günkü UEFA toplantısında “Elit Kategori’deki” yerini korudu.

Ömer Faruk ÜNAL

UEFA Hakem Kurulu önceki gün toplanarak hakem kategorilerini güncelledi. Elit kategorideki hakemlerden İspanyol Carlos Velasco Carballo yaştan hakemliği bıraktığı için elit olan hakem sayısı 28’den 27’ye indi. UEFA, elit kategoriye yeni hakem ilave etmedi. Geçen sezon da bu kategoriden Ivan Bebek klasman düşmüş, yine yerine hakem alınmamıştı. Dinamo Kiev-Beşiktaş maçındaki skandal yönetimiyle dikkat çeken İskoçyalı Craig Thomson, bu sezon elit hakem kategorisindeki  yerini korudu. 

Dinamo Kiev- Beşiktaş maçı öncesi planlama yapan UEFA’nın önceki günkü yaptığı toplantıda İskoç hakemle ilgili bir karar almaması dikkat çekti. Hatta çok ciddi hata yapan hakemin yerinde kalması “ödül” olarak yorumlandı. Ülkemizin FIFA listesinde ise Deniz Ateş Bitnel’in yerine Halil Umut Meler alındı. FIFA Yardımcı Hakem listesine ise Fevzi Demirhan ve Orkun Aktaş’ın yerine Esat Sancaktar ve Serkan Olguncan girdi.

UEFA'NIN 27 ELİT HAKEMİ:

Thomson’a ödül

2017 FİFA LİSTESİ:

Thomson’a ödül

2017 FİFA YARDIMCI HAKEM LİSTESİ:

Thomson’a ödül

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...