HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Maratonda 'Kadına şiddete hayır' diyecekler

Düzenleyen: /
Maratonda 'Kadına şiddete hayır' diyecekler
Maraton, Mersin, Kadına Şiddet, Haber

SPOR Haberleri

Mersin'de Mezitli İlçesi'nde Soroptimist Kulübü üyeleri, 2'nci Uluslararası Mersin Maratonu'nda 'kadına yönelik şiddete hayır' demek için koşacak.

Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Sembol Tarhan, pazar günü yapılacak Uluslararası Mersin Maratonu'na kadınlara karşı her türlü ayrımcılığı ve şiddeti ortadan kaldırmak ve duyarlılık oluşturmak için katılacaklarını söyledi. Tarhan, maratonda 'Kadına şiddete hayır' yazılı tişörtler giyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Soroptimistler olarak, hem kız çocuklarının eğitimine katkı sunmak, hem de kadına şiddete hayır diyerek farkındalık oluşturmak istiyoruz. Tüm bu çalışmaları, uluslararası dostluk ve kardeşlik şemsiyesi altında gerçekleştiriyoruz. Uluslararası Mersin Maratonu'nda düzenlenecek koşu ile Soroptimistler olarak kadına şiddete hayır demeye devam edeceğiz" dedi. Tarhan, kadın, erkek herkesi koşuya katılmaya davet etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...