Çebi: 'Önemli olan kazanmak'

Düzenleyen:
Çebi: 'Önemli olan kazanmak'

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Çebi, "Önemli olan kazanmak, 3 puanı alan takım olarak ayrılıyoruz. Bizim için çok iyi oldu. Önümüzde koca bir sezon var önemli olan sezon bittiğinde nerede olduğunuzdur." diye konuştu.
Transfer döneminde bir ya da iki transfer yapmayı planladıklarını aktaran Çebi, "Çok fazla oyuncu aramıyoruz. Şu anda pozisyon açıklayamam. Kimsenin negatif etkilenmesini istemiyorum." dedi.
Çebi, Dinamo Kiev maçı sonrası takımın bozulan moralinin yerine geldiğini ifade ederek, "Bugün havanın yerine geldiğini düşünüyorum. Düdük çaldığında çocukların haleti ruhiyesi morallerinin yerine geldiğini gösteriyor. Haksız yere yenildiğiniz bir maç ve ipin ucundan dönüyorsunuz. Çocuklar için çok zordu. Ağabey ve ikinci başkanları olarak toparlamaya çalıştık. Katkı vermem gerekiyordu bunu yaptım. Onların da içinde vardı, onların içinde olmasa siz ne yapsanız toparlayamazsınız." şeklinde konuştu.
Hakem kararlarını tartışmak istemediğini belirten Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:
"Hakem kararlarında bir yanlışlık yok. Sürekli olarak hakem kararı tartışan bir yönetici olmak istemiyorum. Beşiktaş'ın da bunu çok tartışmasını istemiyorum ama Kiev'deki maç bunun dışında. Orası bir katliamdı. Ufak tefek hakem hataları bugün bizim lehimize, yarın başkasının lehine olabilir. Lig maratonu uzun bunlar telafi edilebilir. Dinamo Kiev maçının ikinci bir tekrarı yok ve orada bir katliam oldu. Bu sözüm Dinamo Kiev maçı hakemine bir şey söylenmesin şeklinde algılanmasın, o bir faciaydı."

- Ürkmezgil: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise yaptığı açıklamada alınan galibiyetten mutluluk duyduklarını belirterek, "Maçta önemli sertlik, sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Sahada çok iyi futbol olmayabilir ama çok coşkulu bir Beşiktaş vardı. Kiev'de hakemle yaşadığımız katliamın sonucunda bu şekilde çıkmamız Beşiktaş'ın ve oyuncularımızın büyüklüğüdür. Hakem düzgün maç yönetti. Penaltılar tartışmaya açık değildi. Gördüğüm kadarıyla itiraz da olmadı oyunculardan." ifadelerini kullandı.
Ürkmezgil ayrıca rakip taraftarlarla sorun yaşanmadan bir maç tamamlandığını ve bu durumun kendileri için galibiyetten daha önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...