Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie'den Advocaat'a teşekkür

Düzenleyen:
Van Persie'den Advocaat'a teşekkür

SPOR Haberleri

F.Bahçe’deki teknik adam değişimiyle kendisine geldiğini söyleyen Robin Van Persie, G.Saray maçıyla başlayan coşkusunu yeniden milli takım forması giyerek taçlandırmak istediğini belirtti

M.Emin ULUÇ

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Feyenoord maçı sonrası gündemi sarsacak bir röportaj verdi. Hollanda basınına konuşan RvP, kendi performansıyla ilgili konuşurken Dirk Advocaat’a duyduğu minneti dile getirmekten kaçınmadı. Advocaat’ın gelişiyle yaşadığı değişime dikkat çeken Van Persie, “Dürüst olacağım, geçen sezon biraz isteksizdim. ManU’daki son yılım gibi, çok iyi geçmedi” derken, “Ancak Advocaat’ın gelmesiyle burada pek çok olumlu şey yaşandı. Kendisiyle bir toplantı yaptık. Bana karşı net, eleştirisel ve dürüsttü” açıklamasını yaptı. Bu sözleriyle Vitor Pereira’ya göndermede bulunan RvP, “Advocaat’a gerçekten minnetarım” vurgusunda bulunurken, “O gelmeseydi ayrılmayı düşünür müydün?” sorusuna ise “Bunu söylemek zor ama bana gerçekten büyük yardımı dokundu. İşlerin şu anki gibi gitmesinden memnunum” cevabı verdi.

Açıkçası biraz çıldırdım

Golleri ve asistleriyle Fenerbahçe’yi sırtlamaya başlayan Robin van Persie, Galatasaray maçındaki performansına özel bir parantez açtı. RvP, “Galatasaray’a karşı iki gol attığım maçta hissettiğim sevinç, sanki bir patlama gibiydi...” dedi. Milli takımdaki yerini kaybetmesine de değinen “Uçan Hollandalı”, “Milli takıma alınmadığımı öğrenince biraz çıldırdım. Danny benden hoşlanmıyor olabilir. Evet bu bir ihtimal. Ancak umarım profesyonellik her zaman kişisellikten önce gelir” sözleriyle 33 yaşına rağmen Portakallarla yeniden sahne almak istediğini itiraf etti. Türkiye’de zaman zaman yaşanan olaylarla ilgili sorulara da açık yüreklilikle cevap veren RvP, “‘Elbette ülkede neler yaşandığını takip ediyoruz. Ancak bunlar sadece Türkiye’de olmuyor. Biz güvenli bir evde yaşıyoruz. Şikayet edecek olursam, insanlar benim deli olduğumu düşünür” dedi.      

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...