Beşiktaş'ın çalışanı ve stattan sorumlu polis şehit oldu

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın çalışanı ve stattan sorumlu polis şehit oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın stadı yanında gerçekleşen bombalı saldırıda Beşiktaş Kartal Yuvası mağazası çalışanı ve stattan sorumlu polis müdürü şehit oldu.

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası stat yanında gerçekleşen hain saldırının ardından acı haberler gelmeye devam ediyor.

STATTAN SORUMLU POLİS MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU

29 kişinin şehit olduğu saldırının ardından Beşiktaş resmi internet sitesinden Stattan Sorumlu Polis Müdürü'nün şehit olduğunu açıkladı ve konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Hain terör saldırısında Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu şehit oldu.

Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.

Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz.

Saygılarımızla, Beşiktaş JK"

Beşiktaş'ın çalışanı ve stattan sorumlu polis şehit oldu

KARTAL YUVASI ÇALIŞANI DA ŞEHİT OLDU

Öte yandan siyah-beyazlılar, Kartal Yuvası mağazası çalışanının da hain saldırıda şehit olduğunu açıkladı ve şu açıklamayı yaptı; "Hain terör saldırısında Kartal Yuvası çalışanlarımızdan Tunç Uncu şehit oldu.

Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.

Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla, Beşiktaş JK"

Beşiktaş'ın çalışanı ve stattan sorumlu polis şehit oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...