Fenerbahçe ile Antalyaspor 41. randevuda

Düzenleyen:
Fenerbahçe ile Antalyaspor 41. randevuda

SPOR Haberleri

​Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 41. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 40 maçın 28'ini Fenerbahçe, 5'ini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi.
Fenerbahçe'nin 77 golüne, Akdeniz temsilcisi 34 golle karşılık verdi.
Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı, Antalya'da ise gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Antalya'daki maçlar
Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu. 
Rakibiyle Antalya'da yaptığı 20 maçın 10'unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 4 kez de sahadan yenik ayrıldı.
Antalya'da Fenerbahçe 28, ev sahibi ekip 19 gol attı.

Farklı skorlu galibiyetler
Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-1997 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı.
Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında 2012-2013 sezonunda İstanbul'daki maçı 3-1, geçen sezon da evindeki karşılaşmayı 4-2 kazanarak rakibi karşısında en farklı galibiyetlerini elde etti.
Bu arada, 1984-1985 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 40 lig maçı içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...