Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcay Şahan'ın sözleşmesinde Mehmet Ekici için tazminat maddesi var

Düzenleyen:
Olcay Şahan'ın sözleşmesinde Mehmet Ekici için tazminat maddesi var

SPOR Haberleri

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan'ın sözleşmesinde "Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye giderse Trabzonspor Beşiktaş'a 2 milyon Euro ödeyecek" maddesi bulunuyor.

Transfer döneminde gözler Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan Mehmet Ekici'ye çevrildi.

Trabzonsporlu futbolcunun Beşiktaş ya da Fenerbahçe'den hangisine transfer olacağı merak konusu oldu.Olcay Şahan'ın 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olmasının arkasındaki gerçek ise buna bağlı olarak ortaya çıktı.

FİKRET ORMAN SÖZ ALMIŞTI

Başkan Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'dan Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gönderilmemesi için söz almıştı.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi de bunun üzerine Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transfer olmasının ardından yapılan anlaşmaya bir madde koydurduğu öğrenildi. Bu maddeye göre Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda Beşiktaş, Trabzonspor'dan Olcay Şahan için 2 milyon Euro daha bonservis bedeli alacak. Bu da yaklaşık olarak 8 milyon liraya denk gelmektedir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...