HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Bursaspor'u yenmek özgüvenimizi arttırdı'

Düzenleyen: /
'Bursaspor'u yenmek özgüvenimizi arttırdı'
Akhisar Belediyespor, Tolunay Kafkas, Haber

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor’u 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Bursaspor’u Bursa’da yenmek özgüvenimizi arttırdı” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Akhisar Belediyespor, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İki takım açısından kritik maçtı. Gruptan çıkamama ihtimalimiz vardı. Az süre alan oyuncularıma şans verdim. 20. dakikadan sonra oyunun bir bölümünde sıkıntılar yaşasak da oyuncularımın performansından memnunum. Kazandığımız için mutluyuz. Farklı bir sistemle oynamaya çalıştık. Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Bursaspor’u Bursa’da yenmek özgüvenimizi arttırdı. Bursaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...