HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Colin Kazım Corinthians kariyerine 1 gol 1 asistle başladı

Düzenleyen: /
Colin Kazım Corinthians kariyerine 1 gol 1 asistle başladı
Colin Kazım, Corinthians, Haber

SPOR Haberleri

Türk futbolcu Colin Kazım, yeni takımı Corinthians'taki ilk maçında 1 gol 1 asistle oynadı, "Takım bana güveniyor, bu harika." dedi.

Brezilya Ligi'nden Corinthians'a transfer olan Türk futbolcu Colin Kazım Richards, ilk maçında bir gol attı, bir de asist yaptı.

Corinthians'ın Florida Kupası'nda Vasco da Gama ile oynadığı müsabakanın ikinci yarısının başında Jo'nun yerine dahil olan Colin Kazım, 81. dakikada Marquinhos Gabriel'in ortasında kafa vuruşuyla takımını 3-1 öne geçirdi. Maçın 89. dakikasında ise Kazım'ın pasında Marquinhos Gabriel, boş kaleye gönderdiği topla takımının 4. golünü attı. Karşılaşma, Corinthians'ın 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

"TAKIM BANA GÜVENİYOR, BU HARİKA"

Maçtan sonra Sportv'ye konuşan Colin Kazım, "İyiydi, bu formayla ilk 45 dakikamdı. İlk 15 dakika yavaştım çünkü benim için yeni bir takım. Sonra iyiydim. Takım bana güveniyor, bu harika." dedi.

Corinthians, yarı finalde Sao Paulo-River Plate eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Kupanın finali 22 Ocak Pazar günü oynanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...