Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Çalık: 'Kaptan olmak istiyorum'

Düzenleyen:
Ahmet Çalık: 'Kaptan olmak istiyorum'

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yeni transfer Ahmet Çalık basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte milli futbolcunun açıklamaları: 

"HAYALLERİMİN TAKIMDAYIM"

"Transferimle ilgili haberler görünce heyecanlandım. Menajerim arayıp doğrulayınca hemen babama söyledim. Buraya geldiğim için gururluyum. Hayallerimin takımında oynayacağım. Hocamızın bana güvendiğini hissettim. Tolga abi, Yasin abi, Selçuk abi bana yardımcı oldu. Bu forma altında şampiyonluklar yaşamak ve kaptan olmak istiyorum. Burası Galatasaray, baskı elbette olacaktır. Buranın efsanesi Bülent Korkmaz'ın formasını giydiğimin bilincindeyim. Menajerim, 'Galatasaray istiyor, ne dersin' dedi. Abi hiç konuşmaya gerek yok dedim. Buraya çok gelmek istediğimi söyledim. Maddi fedakarlık konusunda konuşmak istemiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...