HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Demba Ba gittiği günden beri dönmek istiyor'

Düzenleyen: /
'Demba Ba gittiği günden beri dönmek istiyor'
Beşiktaş, Demba Ba, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenip 17 hafta sonunda liderliğe yükselmelerini değerlendirirken, "Yolun ortasındayız" dedi. Çebi, Demba Ba için de ilginç ifadeler kullandı.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası şampiyonlukla ilgili konuştu. Daha yolun ortasında olduklarını söyleyen Çebi, "İnişler çıkışlar olacaktır. Önemli olan sezon sonu ipi göğüsleyebilmek" dedi.

Osmanlıspor ile Alanyaspor maçında Beşiktaş'ın aynı 11'le oynadığının hatırlatılması üzerine ise Çebi, "2 deplasman geçirdik. 2'si de üstüste önemli maçlardı. Alanyaspor'da zor günlere gelmişler. Onlar da toparlamaya çalışacaktır. Ligde bir kalite var." demekle yetindi.  

Beşiktaş'ın gündemindeki isimlerden eski golcü Demba Ba'nın transferi için de açıklamalar yapan Ahmet Nur Çebi, "Demba ba gittiği günden bu yana Beşiktaş'a gelmek istiyor. Şimdinin konusu değil. Şu an için tekrar gelme gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...