Beşiktaş 149 gün sonra zirvede

Düzenleyen:
Beşiktaş 149 gün sonra zirvede

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oturduğu liderlik koltuğunu ikinci haftada kaybeden Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle 149 gün aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin ilk haftasında Aytemiz Alanyaspor'u sahasında 4-1 yenen siyah-beyazlı takım, haftayı lider tamamladı. İkinci hafta Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak, 27 Ağustos 2016'da liderliği Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, aradan geçen 149 günde liderlik koltuğuna oturamadı.

Fenerbahçe'nin galibiyetini fırsata çevirdi

Namağlup lider Medipol Başakşehir'i yakından takip eden Beşiktaş, turuncu-lacivertli ekibin Fenerbahçe deplasmanında 1-0 yenilmesini iyi değerlendirdi. Ligin 18. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan siyah-beyazlı takım, rakibini 4-1 mağlup etti ve puanını 41'e yükseltti. Deneyimli golcüsü Cenk Tosun ile devre arası transfer döneminde kadroya katılan Ryan Babel'in göz doldurduğu Beşiktaş, son dönemlerde dış sahada yakaladığı başarılı performansını bu sezon da sürdürüyor.

Ligde 12 galibiyet, 5 beraberlik ve bir mağlubiyetle 41 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bunların yarısından fazlasını dış sahada elde etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...