Barcelona kulüp tarihinde ilk kez bir maça tek İspanyolla çıktı

Düzenleyen:
Barcelona kulüp tarihinde ilk kez bir maça tek İspanyolla çıktı

SPOR Haberleri

Barcelona, ligdeki Leganes maçına kadroda 10 İspanyol olmayan oyuncu ile başlayınca kulübün kurulduğu 1899 yılından beri ilk kez kadroda tek İspanyol oyuncu oynattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçında Paris Saint-Germain'e 4-0 mağlup olan Barcelona, bu ağır yenilginin ardından ligde yara sardı.

TEK İSPANYOL VAR

La Liga'da kalma mücadelesi veren Leganes'i takımın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin son dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup eden Barça, kulüp tarihi boyunca bir La Liga maçına ilk defa sadece 1 İspanyol futbolcuyla başladı.

KULÜP TARİHİNDE BİR İLK

Leganes karşısına; Ter Stegen, Samuel Umtiti, Jeremy Mathieu, Ivan Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Andre Gomes, Luis Suarez, Lionel Messi ve Neymar 11'iyle çıkan Barça'da sahadaki tek İspanyol futbolcunun Sergi Roberto olması dikkatlerden kaçmadı. Katalan ekibi, Leganes mücadelesine 10 yabancı oyuncuyla çıktı. Böylece Barcelona sahaya çıktığı ilk 11 ile 118 yıllık kulüp tarihinde bir ilki yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...