Durica 1 ay yok

Düzenleyen:
Durica 1 ay yok

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin son maçlarda kalesini gole kapatmasında büyük rol oynayan Slovak stoper en az 4 karşılaşmada forma giyemeyecek

Trabzonspor savunmada istediği istikrarı yakalamışken Jan Durica’dan gelen haberle sarsıldı. Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının 14. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Slovak stoperin durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Durica’nın çekilen MR sonucunda sol diz dış yan bağında ikinci derece yırtık tespit edildiği ve en az 1 ay forma giyemeyeceği belirtildi. Tedavisine başlanan 35 yaşındaki oyuncunun yan bağlarının kopma tehlikesinin de bulunduğu öğrenildi. Bu haberin ardından teknik direktör Ersun Yanal’ı sıkıntı bastı. Takımının ikinci yarıda yakaladığı form durumunda büyük pay sahibi olan defans kurgusu Durica’nın sakatlığı nedeniyle en az 4 maç bozulmuş olacak.
G.Saray maçını kaçırıyor
Bordo-mavililer Pereira, Durica, Uğur Demirok ve Mas dörtlüsüyle kaleye adeta duvar örmüştü. Süper Lig’in 17. haftasında Trabzonspor’un 2-1 kazandığı Bursaspor maçının ardından, lig ve Türkiye Kupası’nda olmak üzere son 6 resmi müsabakada bu 4 oyuncu takımın gol yememesinde önemli rol oynamıştı. Rakiplerine 7 maçta toplam 590 dakika gol şansı vermeyen defans kurgusunun en önemli isimlerinden biri olan Durica’nın yerine Alanyaspor maçında olduğu gibi Mustafa Akbaş’ın görev yapması bekleniyor. Sezon başından bu yana Trabzonspor’un en istikrarlı futbolcularından biri olan ve ligde forma giydiği 20 maçın tamamına ilk 11’de başlayan Durica, Konyaspor, Karabükspor, Akhisar Belediye ve Galatasaray maçlarında takımını yalnız bırakacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...