HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muslera, Simovic'in rekorunu egale etmeye hazır

Düzenleyen: /
Muslera, Simovic'in rekorunu egale etmeye hazır
Muslera, Simovic, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş derbisinde görev alması halinde, Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Zoran Simovic'e ait 27 yıllık rekoru egale edecek Fernando Muslera, bu durumdan oldukça memnun.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde görev alması halinde, Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Zoran Simovic'e ait 27 yıllık rekoru egale edecek Fernando Muslera, bu durumdan oldukça memnun. Beşiktaş derbisinde sarı-kırmızılı formayla 188. lig maçına çıkıp, Simovic'in rekoruna ortak olmayı hedefleyen Muslera, bu konuyla ilgili GSTV'ye açıklamada bulundu.

Galatasaray'da 188. lig maçına çıkacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Uruguaylı file bekçisi, "Önemli bir rekoru kırmaya hazırlandığım için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Takımın bana duyduğu güven üst seviyedeymiş ki bu kadar maç oynamışım." dedi.

Zoran Simovic'in önemli bir rekora sahip olduğuna dikkati çeken Muslera, "Onu kutluyorum ve buradan esprili bir mesaj gönderiyorum, üzgünüm fakat rekorlar kırılmak içindir. Ben de bu rekorları kırma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Buradan kendisine selamlarımı gönderiyorum. Mutlaka bir gün bu rekor da kırılabilir. Ancak uzun yıllar sürmesini isterim. Rekoru elimde bulundurmak beni çok mutlu edecektir." diye konuştu. 

"Önemli bir maç bizi bekliyor"
Fernando Muslera, 27 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş'ı konuk edecekleri derbi maçın kendileri için büyük önem taşıdığını aktardı.

Derbiyi kazanmak istediklerini dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu, "Önemli bir maç bizi bekliyor. Yaşadığımız puan kayıpları var. Puan farkının açılmaması, yarışın içinde kalmak için kesinlikle galip gelmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...