HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Milli maçların biletleri satışta

Düzenleyen: /
Milli maçların biletleri satışta
Milli Maç, Milli Takım, Maç Biletleri, Haber

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Elemeleri ve Moldova'yla yapacağı özel karşılaşmanın öncelikli biletleri satışa sunuldu

A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Finlandiya'la yapacağı maçla, 27 Mart Pazartesi günü Moldova'yla oynayacağı özel karşılaşmanın öncelikli biletleri satışa çıktı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Antalya Stadı'nda yapılacak Finlandiya maçı ile Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak Moldova müsabakasının bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü kırmızı üyeleri için başladı. Milli Takım Taraftar Kulübü beyaz üyeleri için genel bilet satışı ise 26 Şubat Pazar günü başlayacak. Karşılaşmaların biletleri sadece "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesi üzerinden yapılacak. Finlandiya maçının bilet fiyatları 10 ila 50, Moldova karşılaşmasının bilet fiyatları ise 10 ila 30 lira arasında değişiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...