Beşiktaş'ın dev planı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın dev planı ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta uzun vadedeki hedefin Fatih Terim'in Galatasaray'ın başındaki 4 yıllık şampiyonluk serisini tarihe gömmek olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Hakan Kalkavan tarafından başlatılan "şampiyonluk erken gelecek" tartışmaları alevlendi. Bazı yöneticiler 30'uncu haftadaki Fenerbahçe, diğerleri ise 32'inci haftadaki Kasımpaşa maçından sonra şampiyonluk turunun atılacağını konuşuyor. Hatta iddialara bile giriliyor. Bir başka iddia ise Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başında Fatih Terim'in Galatasaray'ın yakaladığı 4 sene üst üste şampiyon olma rekorunu tarihe gömeceği. Takımın havasını Gordon Milne'in "kolej takımı" Beşiktaş'ına benzeten yöneticiler "O zamanın kolej takımı şimdinin efendisi oldu" diyerek takımlarıyla gurur duyuyorlar.

DEPLASMAN ÖRNEĞİ

Herkes Beşiktaş'ı daha şimdiden şampiyon olan etti. Şenol Güneş ise tedbiri asla elden bırakmıyor... oynanmadan hiçbir maçın kazanılmadığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam özellikle önümüzdeki dönemde oynanacak deplasman maçlarına dikkat çekiyor. Şubat ayını TT Arena'da Galatasaray'la oynayacakları maçla tamamlayacak olan Beşiktaş'ta, Mart'ta çıkılacak Antalya derbisi Güneş'in gözünü korkutuyor. Ayrıca sezon sonuna kadar Beşiktaş, Başakşehir, Bursaspor ve Gaziantep'le de deplasmanda oynayacak. Bursa dışında Beşiktaş'ın deplasmana gideceği her takımın bir iddiası var.

ŞENOL GÜNEŞ: OYNADIĞINIZ OYUNDAN KEYİF ALIN

Üst üste ikinci kez şampiyon olup 3'üncü yıldızı takmak için haftaları saymaya başlayan Beşiktaş'ta herkes "Şenol Güneş'in" büyüsünü konuşuyor... futbolcularını özgür bırakan, mutlu olmalarını sağlayan, onlarla ego yarışına girmeyen, hiçbir oyuncusunu basının önüne atmayan Güneş her fırsatta oyuncuların "oynadığınız oyundan keyif alın" diyor.

Her fırsatta oyuncuları ile futbol konuşmaları yapan Güneş, "sizin üzerine para aldığınız bu oyunu sokakta çocuklar, halı sahada kelli felli adamlar eğlenmek için yapıyor. O kelli felli adamlar sizin gol atmanız için onlarca para döküp tribüne geliyor... sokaktaki çocuk kendisine Oğuzhan, Talisca, Quaresma densin diye arkadaşlarıyla kavga ediyor. Nasıl bir iş yaptğınızın farkında olun. Keyif alın. Keyif verin" diyerek motive ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...