HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Osmanlıspor maçı öncesi Olympiakos'un yıldızı Çin'e gitti

Düzenleyen: /
Osmanlıspor maçı öncesi Olympiakos'un yıldızı Çin'e gitti
Osmanlıspor, Olympiakos Brown İdeye, Tianjin Teda, Haber

SPOR Haberleri

Osmanlıspor ile Olympiakos arasında oynanacak maç öncesinde Yunan temsilcisinin Nijeryalı yıldızı Brown Ideye, Çin ekiplerinden Tianjin Teda'ya gitti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor ile Olympiakos arasında oynanacak maç öncesinde Yunan temsilcisinin Nijeryalı yıldızı Brown Ideye, Çin ekiplerinden Tianjin Teda'ya transfer oldu.

Pazar günü AEK ile oynadıkları karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Ideye'nin Osmanlıspor maçının kadrosunda olmadığı bildirildi. Ideye'nin yerine Osmanlıspor maçında Oscar Cardozo'nun görev alması bekleniyor.

12 MİLYON EUROLUK TRANSFER

Ideye'nin bonservisi için Olympiakos'un kasasına 12 milyon euro koyacağı belirtilirken, 28 yaşındaki golcünün de yıllık 3.5 milyon euro kazanacağı vurgulandı.

2015'te West Brom'dan 5.4 milyon euroya alınan Ideye'den yaklaşık 3 katı kazanan Olimpiakos; Mitroglou, Nery Castillo, Manolas, Milivojevic'in ardından tarihinin en pahalı 5. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Aide Brown Ideye bu sezon Yunan temsilcisinde 30 maça çıkarken 15 gol atıp 3 de assit yapmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise yalnızca Arouca ağlarını havalandırdı. 

Tianjin Teda'nın kadrosunda ayrıca Nemanja Gudelj, John Mikel Obi ve Malick Evouna gibi önemli isimler de bulunuyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...