HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şenol Güneş'ten 5 değişiklik!

Düzenleyen: /
Şenol Güneş'ten 5 değişiklik!
Şenol Güneş, Hapoel, Haber

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Hapoel Beer-Sheva karşısında kadroda 5 değişiklik yaptı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'yı konuk eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor mücadelesine göre ilk 11'de 5 değişiklik yaptı.

Güneş, ilk maçta alınan 3-1'lik avantajlı skorun yanı sıra Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile oynanacak karşılaşmayı dikkate alarak Hapoel Beer-Sheva maçında farklı bir 11'i sahaya sürdü.

Siyah-beyazlı takımda Fabricio Agosto Ramirez, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma ve Ryan Babel takımdaki yerlerini korudu.

Tecrübeli teknik adam, Gökhan Gönül'ü dinlendirirken, bu oyuncunun yerine savunmanın sağında kırmızı kart cezası dolayısıyla ilk maçta kadroda bulunmayan ve cezasını tamamlayan Andreas Beck'e şans verdi.

ADRİANO'YA BU SEFER SAKATLIK ENGELİ
Sarı kart cezası nedeniyle Hapoel Beer-Sheva ile oynanan ilk maçta kadroda yer alamayan ancak Akhisar Belediyespor karşısında ilk 11'de görev alan Adriano Correia, bu sefer sakatlığı nedeniyle rövanş mücadelesinde şans bulamadı.

Adriano'nun yokluğunda ilk maçta olduğu gibi sol bekte Dusko Tosic, sahaya çıktı.

SAVUNMA GÜVENLİĞİ NECİP UYSAL İLE GÖKHAN İNLER'İN
Şenol Güneş, savunmanın önündeki orta saha kurgusunda da önemli değişiklik yaptı.

İsrail'deki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Atiba Hutchinson, dinlendirilen futbolcular arasında yer aldı. Genelde bu oyuncunun yanında ideal kadroda görev alan Oğuzhan Özyakup da ilk maçta olduğu gibi yedekler arasında kendisine yer buldu.

Şenol Güneş, savunmaya dönük orta saha görevini Necip Uysal ile Gökhan İnler'e verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...