HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ın maçları şifresiz yayınlanacak

Düzenleyen: /
Beşiktaş'ın maçları şifresiz yayınlanacak
Beşiktaş Maçları Şifresiz, UEFA , Hapoel Beer Sheva, Haber

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 mağlup etti ve adını son 16'ya yazdırdı. Siyah beyazlıların bundan sonraki maçları şifresiz yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde her iki maçtan da galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdıran siyah beyazlılar, Vodafone Arena'da takımı desteklemeye gelen taraftarlarını sevince boğdu.

Diğer temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Rus kulübü Krasnodar'a, Osmanlıspor'un ise Yunan ekibi Olympiakos'a elenmesiyle Beşiktaş Avrupa'daki tek temsilcimiz konumuna geldi.

Yayıncı kuruluşun politikasına göre Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde tek Türk takımı olarak kaldığı için bundan sonraki tüm maçları şifresiz yayınlanacak.

Tivibu Spor ve TRT 1 arasında paylaşılan Türk takımlarının maçları bu süreçten sonra şifresiz kanaldan ekranlara getirilecek.

TRT 1 nasıl izlenir?

Şifresiz kanal statüsündeki TRT 1, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın kalan maçlarını şifresiz olarak yayınlayacak. Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlı oyuncuların mücadelesini TRT 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri

Uydu Adı Frekans POL Sembol FEC

Türksat 4A Batı 42ºE / Türkiye – Avrupa 11.958 V 27500 5/6

Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...