Sağduyu kazandı

Düzenleyen:
Sağduyu kazandı

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlı yönetim 900 TL olarak belirlediği deplasman tribünü bilet fiyatlarını gelen tepkiler üzerine 120 TL’ye düşürdü

Atiker Konya ile Trabzonspor maçı öncesi bilet krizi yaşandı. Konyasporlu taraftarlar, Antalyaspor maçındaki olaylar sebebiyle ceza almıştı. Yeşil-beyazlı yönetim bu duruma tepki olarak Trabzonspor’a ayrılan bilet fiyatlarını 900 TL olarak belirledi. Bu kararın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Önce Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan Konyaspor yönetimine tepkiler yağdırdı. Ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksal Gümüşdağ’dan, Konyaspor Kulübü’nün bilet fiyatını düzeltmesi gerektiği şeklinde açıklamlar geldi. Yeşil-beyazlı yönetim tepkiler üzerine kararından vazgeçti. Trabzonspor taraftarının mağdur olmaması amacıyla 900 TL olan bilet fiyatı 120 TL’ye düşürüldü.
Vicdan ağır bastı
Konyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Muhataplarının aksine, Atiker Konyaspor camiasının ve Konya halkının içindeki vicdan ve adalet duygusu hiçbir zaman ölmeyecektir. Trabzonspor’un değerli başkanı Sayın Muharrem Usta’nın yaptığı yapıcı açıklamalar, Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ ve Federasyon Başkan Vekili Sayın İbrahim Usta’nın ısrarlı ricaları tarafımızca dikkate alınmıştır. Şehrimizin yöneticilerinin, Spor Genel Müdürümüzün ve büyük Konyaspor taraftarının da görüşünü alarak dost olarak gördüğümüz Trabzonspor taraftarının mağdur olmaması amacıyla bilet fiyatını, 120 liraya düşürmüş bulunmaktayız. Umarız ki adalet dağıtmakla görevli kişi ve kurumlar bizleri bir daha bu tür önlemler almak durumunda bırakmazlar”...

2308 gün sonra

2017’ye seriyle başlayan ve son 4 maçını kazanıp son karşılaşmasında ise Alanya ile berabere kalan bordo-mavililer bugün uzun süredir galip gelemediği Konya deplasmanında. Son galibiyet 1 Kasım 2010’da 2-1 ile alan Trabzonspor sonrasında 1 kupa ve 3 lig maçına çıktı, 1 beraberlik 3 mağlubiyet yaşadı. Karadeniz temsilcisi 2308 gün (6 yıl 3 ay 23 gün) sonra Konya’da kazanıp ligdeki deplasman serisini (3 maç) sürdürmeyi amaçlıyor. Kadroda ise zorunlu değişim var. Sakat Durica’nın yerine Mustafa Akbaş, cezalı Okay Yokuşlu’nun yerinde ise Matus Bero’nun oynaması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...