Advocaat oyuncularını Gaziantep maçına motive etmeye çalışıyor

Düzenleyen:
Advocaat oyuncularını Gaziantep maçına motive etmeye çalışıyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe’ye vedaya hazırlanan Hollandalı, oyuncularını toparlamak için uğraşıyor ancak futbolcular sezon bitmiş gibi davranıyor…

M.Emin Uluç - Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe ligin dibine demir atan Gaziantep’e konuk olacak. Sarı-lacivertliler için normal şartlarda banko galibiyet olarak görülen maç öncesi camiada gergin bir bekleyiş var. Dirk Advocaat, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda çıkışa geçmek için İstanbul’a 3 puanla dönmeleri gerektiğini söylerken, “Ayağa kalkmalıyız” vurgusunda bulunuyor. Ancak hocaya güvenleri kalmayan, hedeflerinden uzaklaşan futbolcular sahaya motive olmakta zorluk çekiyor. 

Top ağlara gitmiyor!
Son 6 resmi maçta 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe’de özellikle golcülerin performansı endişe veriyor. 6 maçta alınan 2 yenilgi, 3 beraberlik bir yana, sarı-lacivertlilerin sadece 4 gol atması büyük sıkıntı. Skrtel ve Mehmet Topal’ın 1’er gol kaydettiği bu maçlarda, RvP ve Sow da birer kez ağları havalandırdı. Sow golünü penaltıdan kaydetti. Tribünlerin büyük tepki gösterdiği şu günlerde, yönetim henüz radikal kararlar almasa da, Gaziantep deplasmanından olumsuz sonuç çıkması halinde sarı-lacivertlilerde taşların yerinden oynaması bekleniyor. 

YILDIZLARA MAKAS
Şampiyonluk yarışında zirvenin 10 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Ancak eksikler de can sıkıyor. Volkan Demirel’i Krasnodar maçında kaybeden sarı-lacivertliler, Kjaer’den gelen kötü haberle sarsıldı. Arka adalesindeki ağrılar sebebiyle idmana çıkamayan Danimarkalı kadrodan çıkarıldı. Advocaat ayrıca formundan memnun olmadığı Van Persie, Emenike, Stoch, ve Karavayev’i de Gaziantep’e götürmedi. 

Kazanmayı unuttu
Fenerbahçe’nin Gaziantep karşısında bariz üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan son 12 maçın 11’ini kazanan sarı-lacivertliler toplamda galibiyetlerde de 41’e 11 önde. Ancak sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe son 6 resmi maçında ancak 1 galibiyet alabildi.

Tecrübesiz Fabiano
Fenerbahçe’de ikinci sezonunu yaşamakta olan Fabiano, sarı-lacivertli formayla 24 maça çıktı. Bu sezon toplam 7 maçta görev yapan sambacı, ligde toplam 2 kez oynadı. Geçen sezon Gençlerbirliği ve Sivas maçlarında oynayan Fabiano 3 önemli kurtarış yaparken, 3 gol yemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...